Individuele begeleiding als persoonlijke groei

In 6 tot 12 maanden naar een nieuwe basis in jezelf van innerlijke rust. Wil jij ook leven vanuit een warm hart en een koel hoofd? Wil je af van ongezonde patronen in je relatie(s). Van Codependentie naar een gezonde afhankelijkheid. 

Door hier bewustzijn op te krijgen verliest het zijn kracht. Met een werkplan en mij als coach 16 uur per dag in je achterzak schep je een andere toekomst. Er ontstaat zo een gezonde bewuste basis waarin je oude patronen niet helemaal weg zijn maar je er niet meer intrapt, inschiet en als het gebeurt merk je dat sneller. Je  bent krachtig en hebt geen moeite met kwetsbaarheid. Je draagt je leed niet meer in stilte. Je leeft je leven authentiek, zingevend en trekt mensen aan die hierin meedoen. Interventies die in dit programma meedoen zijn afgestemd op jouw natuur. Voorbeelden hiervan kun je lezen bij "achtergrondinformatie". 

Aantal sessies afhankelijk van het proces en in overleg.

 

Het herontdekken van mijn mannelijkheid

"Het is moeilijk om op zeker moment in je leven te erkennen dat er iets moet gebeuren. Als liefdesverslaafde was dat besef dat ik pijn voelde binnen mijn relatie waarvan ik wist dat het schadelijk was voor mij, maar ook zeker voor mijn partner. Bij Gerrald ontdekte ik wat de essentie van die pijn was. In een mooie balans van aandacht voor die ' kindpijn'  en het herontdekken van mijn mannelijkheid heb ik stappen gemaakt. Dit deden we samen want er is iemand waarvan je weet dat hij er ' altijd' is. Dat was voor mij bijzonder in het leren van 'alleen tijd'. Ik voel me nu veel meer mezelf, authentieker, krachtiger en beter in staat te relativeren. Vertrouwen in de toekomst wat me toekomt op basis ook van mijn intenties. Top!
Anoniem

 

Veel meer in balans

Als vrouw met codependentie problematiek heb ik  de stap genomen naar Gerrald om te leren mezelf niet te verliezen in mijn relatie, mijn grenzen aan te geven en te bewaken. Ik had last van pleasen en ik verlangde naar meer balans. Ik had last in partnerrelaties met het schenken van vertrouwen. Nu voel ik me krachtiger, bewuster en veerkrachtiger, dankzij Gerrald zijn begeleiding en lichaamswerk.
Pam

 

Gezonder met mezelf

Toen ik bij Gerrald startte zat ik in een complexe knoop in mijn ongezonde relatie. Stap voor stap ben ik bewust geworden van mijn bijdrage in die ongezonde relatie. Ik zag de ongezonde delen in mezelf en waar die ontstaan zijn. Terug in de tijd en contact te maken met wat ik destijds heb gemist als kind heb ik geleerd om mezelf dat te geven als volwassene en ook van een ander te durven vragen.

Ik kreeg meer besef van mijn eigen behoeftes en daarvoor te gaan staan. Ik werd gelukkiger met mezelf en heb veel minder erkenning nodig van mijn vriendin. Hierdoor kan zij meer zichzelf zijn en dient dat ook de relatie. Wauw wat een beter rustiger leven.

Jeroen

Van strijd naar meer flow

Ik ben mijn hele leven sceptisch en wist enerzijds dat ik met mezelf aan de slag moest. Na een paar keer bij Gerrald waarin ik me veilig en gehoord voelde begon ik een vertrouwen te voelen als man die ik niet eerder heb gevoeld in mijn bekken, buik en ballen. De basisenergie werd meer en meer gevuld in het contact met Gerrald.

Van daaruit ben ik gaan werken aan mijn mindset; mijn negatieve overtuigingen en deze te erkennen en te zien waar ze ontstaan zijn. Door o.a. EMDR en lichaamsgerichte benadering ben ik dit gaan transformeren naar positieve overtuigingen en een gevoel. Ik sta nu met een andere basis in het leven en daardoor stroomt het veel meer in de gewenste richting. Dankbaar.

Anoniem.

 

Er zat daar een knoop dat wist ik.

Toen ik bij Gerrald kwam; was ik aan het overleven en kon ik niet goed de verbinding maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel. Ik zat heel erg opgesloten in mijn hoofd en wilde heel graag beter bij mijn gevoel en mijn behoeftes scherp krijgen. Wat wil ik en wat heb ik nodig?. Ik was teveel aan het pleasen en ontwijken. Daardoor wisten mensen dichtbij mij ook niet precies wat ze aan mij hadden en draaide ik er vaak omheen en ook liegen om maar niet te kwetsen en teleur te stellen. Uiteindelijk levert dat voor mij en mijn omgeving niks op alleen stress en onduidelijkheid.

Ik geef nu heel duidelijk aan wat ik wil en nodig heb en ben eerlijk over alles in mijn relaties. Gerrald heeft mij daarbij geholpen en aangegeven dat eerlijk zijn de enige manier is om meer rust in mijn hoofd te krijgen en stress te verminderen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat ik beter bij mijn gevoel kan, wat voel ik en wat heb ik nodig. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik minder kritisch ben op mezelf en ik mezelf positief kan bevestigen. Met de sessies bij Gerrald gun ik mezelf ook tijd om hiermee aan de slag te gaan en zie dit als een reis naar meer balans in mijn leven.

Mathijs