Ceremonies

Naast mijn werk als coach, therapeut ben ik ook sjamaan. De zweethut ceremonies die ik geef op diverse locaties in het land worden gegeven vanuit een healing intentie. De zweethut is voor mij een ruimte waar ik de spaceholder ben en waarbij uit het "grotere" dan mijzelf mag komen wat nodig is. Nodig is voor de deelnemers, wat nodig is voor hun proces en passend die dag bij hun intentie. Mijn werk als zweethut begeleider gaat over diep verbonden zijn met de natuur; de vier elementen. De vier windrichtingen die wij ook zijn in hun betekenis duid ik in elke ronde. Verder is de stilte het fundament van de ceremonie.  Ik draag die stilte, ben die stilte en soms zeg ik iets uit de stilte wat nodig is om te zeggen of een andere beweging in dat moment zoals zingen, drummen of andere geluiden. 

 

Retreats

Mijn ceremonie werk is ook onderdeel van retreats op Terschelling. Dit in samenwerking met Wiebe Otten als iceman en ademwerk. De adem als focus in de kou en de hitte, het eiland, de zee, de stilte, het heerlijke eten en ontmoetingen. Deze reset weekenden op het eiland zijn zeer krachtig waar deelnemers transformatief werk doen. De locatie waar de retreats worden uitgevoerd is Kip of Eiland accommodatie in Hoorn.

 

Interesse

Als je interesse hebt in het ervaren van een zweethut ceremonie kun je mij mailen en dan laat ik je weten waar en wanneer er mogelijkheden zijn. Verder is de zweethut ceremonie ook maatwerk in andere programma's voor derden. Zoals de intermittent vast week van Lijf en Visie en Krista Boots op Texel. Het team rondom de zweethut ceremonies verzorgen ook de ceremonies op Winterwoods en Camping Buitenland. Zo raken gasten op die camping op een laagdrempelige manier vertrouwd met wat de zweethut ceremonie is en kan geven. In een grappige bui hebben we dit de sjamaankaravaan.nl genoemd. 

 

Locaties

Er vinden zweethut ceremonies plaats in Amsterdam, Nederhorst den Berg, Tilburg, Terschelling en op maat waar nodig is en dat er minimaal 10-12  deelnemers zijn. 

 

Aho Gerrald Nieboer.