Over Gerrald

Wil je meer weten over de achtergrond van Gerrald? Klik dan hier.

Codependentie therapie / Mannencoaching

Toen ik bij Gerrald begon had ik geen grip op mijn omstandigheden en was op zoek naar richting en houvast. Gerrald was voor mij een sparringpartner met  besef en begrip. Nu na 6 maanden heb ik een andere baan, heb ik het Pieterpad gelopen, is mijn partner ook aan zichzelf aan het werk.

Ik voel me goed, in balans, sterk en met ruimte om door te gaan met zingeving en verdieping in mijn sexualiteit en intimiteit. De gesprekken van man tot man over sexualiteit zijn zo waardevol. Ik kom op andere kijk en ervaringen met dit belangrijk aspect van het leven.
 Anoniem

Perspectief maken

Ik had geen grip op mijn omstandigheden en was op zoek naar richting en houvast, een sparringpartner met besef en begrip. Nu 6 maanden verder voel ik me goed, in balans, sterk, met ruimte voor en interesse om door te gaan met verdieping en zingeving.

Danny 

Het herontdekken van mijn mannelijkheid

"Het is moeilijk om op zeker moment in je leven te erkennen dat er iets moet gebeuren. Als liefdesverslaafde was dat besef dat ik pijn voelde binnen mijn relatie waarvan ik wist dat het schadelijk was voor mij, maar ook zeker voor mijn partner. Bij Gerrald ontdekte ik wat de essentie van die pijn was. In een mooie balans van aandacht voor die ' kindpijn'  en het herontdekken van mijn mannelijkheid heb ik stappen gemaakt.

Samen ook want er is iemand waarvan je weet dat hij er ' altijd' is. Dat was voor mij bijzonder in het leren van 'alleen tijd'. Ik voel me nu veel meer mezelf, authentieker, krachtiger en beter in staat te relativeren. Vertrouwen in de toekomst wat me toekomt op basis ook van mijn intenties. Top!
Anoniem

Veel meer in balans

Als vrouw met codependentie problematiek heb ik  de stap genomen naar Gerrald om te leren mezelf niet te verliezen in mijn relatie, mijn grenzen aan te geven en te bewaken. Ik had last van pleasen en ik verlangde naar meer balans. Ik had last in partnerrelaties met het schenken van vertrouwen. Nu voel ik me krachtiger, bewuster en veerkrachtiger, dankzij Gerrald zijn begeleiding en lichaamswerk.
Pam

Gezonder met mezelf

Toen ik bij Gerrald startte zat ik in een complexe knoop in mijn ongezonde relatie. Stap voor stap ben ik bewust geworden van mijn bijdrage in die ongezonde relatie. Ik zag de ongezonde delen in mezelf en waar die ontstaan zijn. Terug in de tijd en contact te maken met wat ik destijds heb gemist als kind heb ik geleerd om mezelf dat te geven als volwassene en ook van een ander te durven vragen.

Ik kreeg meer besef van mijn eigen behoeftes en daarvoor te gaan staan. Ik werd gelukkiger met mezelf en heb veel minder erkenning nodig van mijn vriendin. Hierdoor kan zij meer zichzelf zijn en dient dat ook de relatie. Wauw wat een beter rustiger leven.

Jeroen

Van strijd naar meer flow

Ik ben mijn hele leven sceptisch en wist enerzijds dat ik met mezelf aan de slag moest. Na een paar keer bij Gerrald waarin ik me veilig en gehoord voelde begon ik een vertrouwen te voelen als man die ik niet eerder heb gevoeld in mijn bekken, buik en ballen. De basisenergie werd meer en meer gevuld in het contact met Gerrald.

Van daaruit ben ik gaan werken aan mijn mindset; mijn negatieve overtuigingen en deze te erkennen en te zien waar ze ontstaan zijn. Door o.a. EMDR en lichaamsgerichte benadering ben ik dit gaan transformeren naar positieve overtuigingen en een gevoel. Ik sta nu met een andere basis in het leven en daardoor stroomt het veel meer in de gewenste richting. Dankbaar.

Anoniem.

Er zat daar een knoop dat wist ik.

Toen ik bij Gerrald kwam; was ik aan het overleven en kon ik niet goed de verbinding maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel. Ik zat heel erg opgesloten in mijn hoofd en wilde heel graag beter bij mijn gevoel en mijn behoeftes scherp krijgen. Wat wil ik en wat heb ik nodig?. Ik was teveel aan het pleasen en ontwijken. Daardoor wisten mensen dichtbij mij ook niet precies wat ze aan mij hadden en draaide ik er vaak omheen en ook liegen om maar niet te kwetsen en teleur te stellen. Uiteindelijk levert dat voor mij en mijn omgeving niks op alleen stress en onduidelijkheid.

Ik geef nu heel duidelijk aan wat ik wil en nodig heb en ben eerlijk over alles in mijn relaties. Gerrald heeft mij daarbij geholpen en aangegeven dat eerlijk zijn de enige manier is om meer rust in mijn hoofd te krijgen en stress te verminderen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat ik beter bij mijn gevoel kan, wat voel ik en wat heb ik nodig. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik minder kritisch ben op mezelf en ik mezelf positief kan bevestigen. Met de sessies bij Gerrald gun ik mezelf ook tijd om hiermee aan de slag te gaan en zie dit als een reis naar meer balans in mijn leven.

Mathijs

"Ik heb een tantrische massage mogen ontvangen van Gerrald die ik het beste kan beschrijven als helend en openend. Zijn constante liefdevolle aandacht en voelbare aanwezigheid ten dienste van mij was enorm voelbaar en maakte dat ik me kon overgeven aan wat mijn lichaam mij wilde laten voelen. Ik ervaar bij Gerrald een zachte mannelijke kracht die ruimte, veiligheid en vertrouwen schept voor mij om los te kunnen laten en te voelen. Een groot cadeau om als vrouw te mogen ontvangen." 

Ineke

Nogmaals dank je wel voor de healing en de massage. Heerlijk aan het nazinderen en navoelend in de trein. Alles open en stromend. 

Anoniem