BEGELEIDING NAAR GEZONDE RELATIES

Als therapeut ben ik  verbonden aan  De Codependentie Therapeut en heb ik een passie voor het werken met mensen die graag gezonde, gelijkwaardige en liefdevolle relaties willen. Ik ben ervaringsdeskundige in het proces van ongezonde relatiepatronen doorbreken en werken allemaal op hun eigen manier aan gezonde relaties. Worstel jij met relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst of bindingsangst? 

Als integratieve therapeut maak ik gebruik van verschillende methodieken uit verschillende psychologische stromingen. Door bewustmakende counselingsgesprekken ontstaat inzicht en bewustwording in jouw patronen. Vervolgens is het werken met de persoonlijkheidsdelen (overlevingsstrategieen)  belangrijk, omdat deze innerlijke delen de ongezonde relatiepatronen in stand houden. We gaan samen op zoek naar de positieve intentie van deze overlevingsstrategieen. Vervolgens kijken we hoe we ze op een positieve en helpende manier kunnen inzetten, in plaats van op de belemmerende manier, die de ongezonde relatiepatronen tot nu toe in stand hielden.

Welkom!

 

Mannencoaching

(Basisprogramma)

In drie maanden naar een nieuwe basis in jezelf van innerlijke rust. Wil jij ook leven vanuit een warm hart en een koel hoofd? Wil je af van ongezonde patronen in je relatie(s). Van Codependentie naar een gezonde afhankelijkheid. We starten met een lichaamsscan waarbij je onderbewuste helderheid krijgt over je imprints die je leven eigenlijk sturen. 

Door hier bewustzijn op te krijgen verliest het zijn kracht. Met een werkplan en mij als coach 16 uur per dag in je achterzak schep je een andere toekomst. In de drie maanden krijg je nog twee scans; halverwege en aan het einde. Er ontstaat zo een gezonde bewuste basis waarin je oude patronen niet helemaal weg zijn maar je er niet meer intrapt, inschiet en als het gebeurd merk je dat sneller. Je  bent krachtig en hebt geen moeite met kwetsbaarheid. Je draagt niet meer in stilte je leed als man. Je leeft je leven authentiek, zingevend en trekt mensen aan die hierin meedoen. Interventies die in dit programma meedoen zijn afgestemd op jouw natuur. Voorbeelden hiervan kun je lezen bij "achtergrondinformatie". 

Aantal sessies afhankelijk van het proces en in overleg. 

 

Man Advanced

In drie maanden gaan we met name aandacht geven aan de kwaliteit van je partnerrelatie of het vinden van een partner of andere vormen van intimiteit, verbondenheid en indien gewenst ; "anders daten". Het hoofdthema is Man & Sexualiteit.

Voor een nieuwe ervaring in je lijf ontvang je een  lichaamsgericht tantrische sessie van 2,5-3 uur waarbij de keuze is voor vrouw of man. Dit geeft jou een nieuwe imprint in je lijf. TIjdens dit traject ben ik drie maanden je begeleider en 16 uur per dag bereikbaar. In dit proces zijn twee scancoachingsessies aan de orde namelijk bij de start en aan het einde.  Dit ondersteunt jou in inzicht in het hoe en waarom van je handelen. Zelfkennis! Verlang je naar een partner dan kan het ontwikkelingsproces je ondersteunen bij het "daten" waarbij aanwezigheid, focus en verdieping in het contact als mannelijke kwaliteiten je dienen. 

Aantal sessies afhankelijk van het proces en in overleg. Prijs in afstemming en afhankelijk van inkomen.  

 

Helende massages

Ik ben opgeleid met diverse vormen van massage technieken. Inmiddels werk ik intuïtief en start ik de sessie met een intake waar je voor komt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. De massage zijn gegarandeerd ontspannend tot helend waarbij release ontstaat en er meer levensenergie vrij komt. Massage is een vorm van lichaamswerk waarbij op diepere lagen "bevroren delen" worden ontdooit.  De duur van de massage is in overleg. 

 

Zweethutceremonie

De zweethutceremonie is een krachtig middel om in je lijf te komen. Het ongemak te ervaren en er doorheen te ademen. Meer niet en het kan een hoop loslaten. Het is een eeuwenoude beproeving als een sjamanistisch ritueel.  In "het huis van de adem" de Inipi zit je gemiddeld 3 uur. Het is naast een detox ook een reis naar binnen. Zie voor meer info op : www.urbansweatlodge.nl voor open inschrijvingen op de volle maan ceremonies in Amsterdam en Tilburg. een privésessie behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Ceremonies voor Organisaties; teams, managers, ondernemers, etc. 

De zweethutceremonie is een prachtige manier om stil te staan. Het kan een ritueel zijn voor een inwijding, een overgang, een viering voor jezelf, teams, managers, bestuurders, overnames. Zorgverleners voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid die geloven in een holistische benadering in herstel voor hun cliënten. De locatie van uitvoering is in overleg en afhankelijk van het aantal deelnemers. 

 

Welkom bij mij als begeleider in de hut.