Mannencoaching

(Basisprogramma)

In drie maanden naar een nieuwe basis in jezelf van innerlijke rust. Wil jij ook leven vanuit een warm hart en een koel hoofd? Wil je af van ongezonde patronen in je relatie(s). Van Codependentie naar een gezonde afhankelijkheid. We starten met een lichaamsscan waarbij je onderbewuste helderheid krijgt over je imprints die je leven eigenlijk sturen. 

Door hier bewustzijn op te krijgen verliest het zijn kracht. Met een werkplan en mij als coach 16 uur per dag in je achterzak schep je een andere toekomst. In de drie maanden krijg je nog twee scans; halverwege en aan het einde. Er ontstaat zo een gezonde bewuste basis waarin je oude patronen niet helemaal weg zijn maar je er niet meer intrapt, inschiet en als het gebeurd merk je dat sneller. Je  bent krachtig en hebt geen moeite met kwetsbaarheid. Je draagt niet meer in stilte je leed als man. Je leeft je leven authentiek, zingevend en trekt mensen aan die hierin meedoen. Interventies die in dit programma meedoen zijn afgestemd op jouw natuur. Voorbeelden hiervan kun je lezen bij "achtergrondinformatie". 

Prijs: 2000,- (excl. btw.)  of wil je enkele sessies vanuit codependentie problematiek  kosten €125,- per uur.  Aantal sessies afhankelijk van het proces en in overleg. 

 

Man Advanced

In drie maanden gaan we met name aandacht geven aan de kwaliteit van je partnerrelatie of het vinden van een partner of andere vormen van intimiteit, verbondenheid en indien gewenst ; "anders daten". Het hoofdthema is Man & Sexualiteit.

Voor een nieuwe ervaring in je lijf ontvang je een  lichaamsgericht tantrische sessie van 2,5-3 uur waarbij de keuze is voor vrouw of man. Dit geeft jou een nieuwe imprint in je lijf. TIjdens dit traject ben ik drie maanden je begeleider en 16 uur per dag bereikbaar. In dit proces zijn twee scancoachingsessies aan de orde namelijk bij de start en aan het einde.  Dit ondersteunt jou in inzicht in het hoe en waarom van je handelen. Zelfkennis! Verlang je naar een partner dan kan het ontwikkelingsproces je ondersteunen bij het "daten" waarbij aanwezigheid, focus en verdieping in het contact als mannelijke kwaliteiten je dienen. 

Prijs 2000,- (excl. btw.) 

 

Helende massages

Ik ben opgeleid met diverse vormen van massage technieken. Inmiddels werk ik intuïtief en start ik de sessie met een intake waar je voor komt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. De massage zijn gegarandeerd ontspannend tot helend waarbij release ontstaat en er meer levensenergie vrij komt. Massage is een vorm van lichaamswerk waarbij op diepere lagen "bevroren delen" worden ontdooit. Een massagesessie van gemiddeld een 1 uur kost €90. Een tantrische massage voor vrouwen waarbij een sessie 2,5-3 uur kan duren kost €250,- Voor de tantrische massage is specifieke info beschikbaar. Heb je interesse mail me. 

 

Zweethutceremonie

Wil je als mannen-vrienden-groep eens wat anders dan een avond gezelligheid (bier drinken en voetbal kijken:) Doe samen eens een eeuwenoude beproeving als een sjamanistisch ritueel. Zeer geschikt voor een teamnbuilding-activiteit. In "het huis van de adem" de Inipi zit je gemiddeld 3 uur. Het is naast een detox ook een reis naar binnen. Zie voor meer info op : www.urbansweatlodge.nl 

 

 

Het proces van Basisprogramma kan altijd verlengd worden met individuele sessies. Dit geldt ook voor de Advanced begeleiding.
Een sessie kost 125,- (excl. btw.)